Kreative hjemmesider & blogs

Kreative hjemmesider & blogs

Arkiveret i kategorien Hjemmesider & blogs d. 1. oktober 2012


Vi har samlet 9 inspirerende hjemmesider og blogs, der sætter fokus på grafisk design, og elementer der fra.

Vi har valgt disse 9 udfra hvad vi bruger og har brugt mest, og de er også med til at holde dig ajour indenfor grafisk design, typografi og webdesign. 

Abduzeedo

Abduzeedo
Er en meget visuel side, der har mange flotte elementer med alt fra arkitektur, illustrationer, typografi og grafisk design. 
www.abduzeedo.com

 

Just Creative

Justcreative
Er en grafisk design blog der er lavet af Jacob Cass, som er omkring rigtig mange ting.
Han har nogle gode indlæg omkring logo designs og omkring priser på grafisk arbejde. 
www.justcreative.com

 

Smashing Magazine

Smashingmagazine

Er en side med indlæg fra mange forskellige brugere, der er udvalgt med deres speciale. Her er alt fra grafisk design, til kodning og tips og tricks til de forskellige adobe programmer. De holder dig ajour på alt det nye indenfor kodning, grafisk design, programmer og forskellige platforme.
www.smashingmagazine.com

 

I Love Typography

Ilovetypography

Er en cool typografi side, som har en masse nyt og gammelt omkring fonte og font designs.
www.ilovetypography.com

  

DeviantArt

Deviantart

Er et netværk hvor man kan dele billeder og tegninger med andre. Men også en side der er god til inspiration, og rigtig god til at blande forskellige elementer.
www.deviantart.com

 

Computer Arts

Creativeblog

Computer Arts er navnet på et magasin omkring grafisk design, men det er også en hjemmeside med mange spændende tiltag, som fx spot på forskellige programmer og nye elementer indenfor grafisk design. De har også en blog tilknyttet som hedder: www.creativebloq.com.

 

Dribbble

Dribbble

Dribbble er et tilholdssted for kreative sjæle der deler ud af deres designs og kreative evner. Det er nemt at følge dygtige designere og søge på kategorier, så du kan finde inspiration til dit næste projekt.
www.dribbble.com

 

InspirationGrid

Inspirationgrid

InspirationGrid er et super godt værktøj til inspiration. Der er grafisk inspiration i alle støbninger, alt fra tegninger, fotografier, designs, malerier og illustrationer.
www.inspirationgrid.com

 

Patterntap

Patterntap

Patterntap er en god inspirationskilde til grafisk design med en rigtig god søge funktion til forskellige designelementer, mest til digital og web design.
www.patterntap.com

comments powered by Disqus