Anbefalede Grafisk Design & Logo Bøger

Anbefalede Grafisk Design & Logo Bøger

Arkiveret i kategorien Bøger d. 25. januar 2012


Ønsker du at udvikle dig, finde inspiration eller mangler du bare noget natlæsning? Vi har samlet en række af de bøger vi finder mest lærerige og inspirerende. Bøger, som kan give dig indsigt i det grafiske univers.

A Designer’s Art

- Paul Rand

Paulrand Adesignersart
Paul Rand var en af ​​verdens førende grafiske designere. Her beskriver han sit arbejde med samme præcision, økonomi og lidenskab, som han viser i sit grafiske design. Dette hjælper os til at forstå karakteren af ​​hans relationer med hans klienter, publikum og kunst.

 

Awwwards – The Best 365 websites around the world

Awwwards
De bedste 365 hjemmesider i 2011 rundt om i verden. Her er samlet mere end 190 sider med overvældende webdesign. En must-have bog for enhver web-designer, udvikler eller design elsker.

 

Creating your digital Design Portfolio

- Ian Clazie

Creatingyourdigitalportfolio
Praktisk bog, der sætter dig i gang med at få din portfolio online. Kommer rigtigt godt rundt om emnet og giver dig den baggrundsviden og hjælpsomme henvisninger du har brug for.

 

Grafisk Kogebog

- Kaj Johansson, Peter Lundberg og Robert Ryberg

Grafiskkogebog
Helt ny udgave af den dansksprogede indføring i alle de grundlæggende elementer af grafisk produktion. Her er alt fra farvelære, produktion og jura til typografi, kreativt arbejde og meget mere.

 

Grundbog for Art Directors

- Katrine Granholm, Tine Kej og Dorte Nielsen

Grundbogforartdirectors
Her er endelig en bog for art directors og alle dem, der drømmer om at blive det. 

 

How to Think Like a Great Graphic Designer

- Debbie Millman

Howtothinklikeagreatgraphicdesigner
Tag et kig ind i hovedet på nogle af verdens største grafiske designere. Hvordan de tænker, hvordan kan de opretter forbindelse til andre, hvilke særlige færdigheder har de?

 

The Smashing Book #1 og #2

- Smashing Media GmbH.

Smashingmagazinebook
Dette er en bog om moderne webdesign som giver en værdifuld indsigt i design, brugervenlighed og kodning. Du vil udforske principperne om faglig designtænkning og grafisk design samt lære at anvende psykologi til at skabe engagerende brugeroplevelser.

 

Smukkere grafisk design

- Henrik Birkvig

Smukkeregrafiskdesign
Smukkere grafisk design er en grundbog, der henvender sig til alle, som vil være bedre til at løse formproblemer, når format, typografi, illustrationer og farver skal danne en harmonisk helhed.

 

Hvad er meningen med virksomhedens logo

- Ian Wisler-Poulsen

Virksomhedenslogo
I denne bog præsenterer forfatteren 35 virksomheder fra de blev grundlagt og fik deres første logo til det logo, vi kender i dag. Desuden er der mere end 100 supplerende eksempler på mærker, hvor baggrunden for deres tilblivelse er gennemgået.

 

Hvilke grafisk design bøger er dine favoritter?

comments powered by Disqus