iPhone Apps til Grafikere

iPhone Apps til Grafikere

Arkiveret i kategorien Apps d. 16. marts 2012


Når du sidder til et møde eller til frokost, giver din iPhone dig mulighed for at få klaret noget arbejde selvom at du er væk fra computeren.

Disse 9 nyttige apps til grafiske designere vil hjælpe dig med at lære, organisere, brainstorme, eller forske forskellige nye aspekter til dit grafiske arbejde. Som en bonus, inspirere de fleste af disse apps kreativitet helt af sig selv.

Der er uendeligt mange apps, som kan bruges i forbindelse med grafisk design. Nogle mere nyttige end andre. Nogle decideret uduelige. Nedenstående er en liste med et par udvalgte apps, som vi på Designerminds mener, er et godt bud på Apps du enten bør eje, eller tjekke ud.

 

Conceptmaker

Theconceptmaker
Conceptmaker er et nyt kreativitetsværktøj, der kan hjælpe dig i den kreative proces, når du skal generere koncepter og ideer til reklamebranchen eller andre kreative brancher.
Pris: Gratis

 

Dropbox

Dropbox
Dropbox er et sted hvor du krypteret kan opbevare dine filer online. Det gør det også nemt at synkronisere filer mellem flere enheder. Derudover findes der et webinterface hvor du nemt kan finde filerne selvom du ikke er i nærheden af din egen iPhone eller computer.
Pris: Gratis

 

TED

Ted
TED giver dig foredrag fra nogle af verdens mest fascinerende mennesker. Find mere end 1.400 TEDTalk videoer, på den officielle TED app til både iPad og iPhone.
Pris: Gratis.

 

Adobe Kuler 

Kuler
Adobe Kuler er en sjov og enkel måde at fange inspirerende farvekombinationer, hvor du ser dem. Du skal blot pege iPhone kameraet på noget farverige områder, og Kuler vil straks udtrække en række farver. 
Pris: Gratis

 

Keynote

Keynote
Keynote er den bedste presentations app på markedet. Den synkroniserer dine fremlæggelser til iPad, iPhone og din Mac, så du kan forberede din fremlæggelse, jobsamtale eller andet uanset om du er foran din computer, eller på farten.
Pris: 59,00 kr.

 

Pantone

Pantone
Pantone har de seneste 50 år været på det internationale kort af farver. Hvorfor ikke have dit farvehæfte i lommen altid?
Muligheden for at vise dine venner eller din kunde præcis hvilken farve sammensætning du har i tankerne, er lige ved hånden. Altid.
(CMYK, sRGB, HTML og LAB er inkluderet!)
Pris: 59,00 kr.

 

Adobe Photoshop Express

Adobeexpress
Adobe Photoshop Express giver dig mulighed for hurtigt og nemt at redigerer i dit billede. Det har selvfølgelig ikke de samme muligheder, og er ikke lige så avanceret som på din computer, men er alligevel kompleks nok til, at du ikke længere skal have middelmådige fotos af ferien.
Pris: Gratis

 

Things

Things
Things er en dejlig fokuseret og intuitiv to-do liste som hjælper dig med at holde dine opgaver i daglig dagen struktureret,  organiseret og logisk inddelt. Brug 10 minutter på at organisere dit arbejde, og spar 30 minutter i sidste ende.
Pris: 59.00 kr.

 

WordPress

Wordpress
WordPress gør det nemt at skrive på din blog når du er væk fra computeren. Du kan besvare kommentarere, skrive eller ændre indlæg og sider og se statistikker på siden, direkte fra din iPhone.
Pris: Gratis

comments powered by Disqus