Grafisk Kunstner Yulia Brodskaya

Grafisk Kunstner Yulia Brodskaya

Arkiveret i kategorien Grafiske kunstnere d. 29. juni 2013


Yulia Brodskaya er født i 1983, og er en højt respekteret papir kunstner og illustrator.

Hun bruger to simple materialer-papir og lim, og en enkel teknik der indebærer placeringen af omhyggeligt skåret og bøjet strimler af papir for at gøre frodige, levende, tredimensionelt papir kunstværker.

Hun begyndte at arbejde som grafisk designer og illustrator i 2006, men opgav hurtigt computer-programmerne til fordel for papir kunsten:”Jeg har altid haft en særlig fassination for papir. Jeg har prøvet mange forskellige metoder og teknikker, indtil jeg fandt den måde, der har vist sig at være “den rette” for mig.

Nu tegner jeg med papir i stedet for på det

Yulia Brodskaya

Hendes lidenskab og unikke stil har hurtigt givet hende et internationalt ry, og hendes innovative papir illustrationer blev navngivet “breakthrough star” i 2009 af Creative review magazine. Hendes moderne måde at arbejde med papirhåndværket i praksis har hjulpet hende til at opbygge en imponerende liste af kunder på bare et par år, fra Hermès til Starbucks til Godiva, Target, Sephora, The New York Times Magazine og mange andre (mere end 100 projekter i løbet af 5 år).

Hendes arbejde har været omtalt i mange blade og bøger, herunder D&AD annual, Illusive: Contemporary Illustration v3, Computer Arts og Creative review magazines.

Hun bliver ofte inviteret til at tale ved konferencer og på designskoler i hele verden bl.a. Friends of St Bride Library Conference, Guardian’s The art of Illustration masterclass.

Hendes originale kunstværker ejes af Oprah Winfrey, Ferrero, San Francisco Museum of Modern Art, Country Music Association og en lang række private samlere.

 

 

Yulia Brodskaya1 Yulia Brodskaya2 Yulia Brodskaya3 Yulia Brodskaya4 Yulia Brodskaya5
comments powered by Disqus