Interview med Becca Allen

Interview med Becca Allen

Arkiveret i kategorien Grafiske designere d. 9. december 2012


Becca Allen har bla. været illustrator og grafisk designer hos Computer Arts og har også designet for Puma.

Hvad appelerede til dig om at have en karriere inden for design?

At bruge min tid på det jeg elsker. Jeg føler mig utrolig heldig, at kunne leve af det der er min passion.

Hvad var dine første skridt?

At re-arrangere mit værelse hver uge som barn og at rive siderne ud af magasiner ansporede mig til at studere kunst og grafisk design som teenager. Dette førte til universitetet, hvor jeg studerede grafisk design og samtidig opretholde min kærlighed til illustration.

Hvordan har din stil udviklet sig?

Min stil er stadig under udvikling, og jeg lære konstant nye færdigheder og opdager at værdsætte nyt arbejde. I løbet af de sidste par år er jeg gået fra at arbejde overvejende med geometriske former, til at arbejde i mere flydende mærker og former.

Hvad inspirerer dit arbejde?

Min livsstil og påskønnelse for musik, mode og kunst. Jeg har massevis af magasiner, website bogmærker, fotografier og andre midler jeg går på opdagelse i, og bliver inspireret af. Jeg er i øjeblikket præget af gamle sorte og hvide science bøger. Jeg elsker de detaljerede illustrationer, især den naturlige forekomst af mønstre i vilde former.

Hvordan er din kreative proces?

Brainstorm, rode gennem print arkiver, vandrer på nettet, rode med forskellige medier, og så selvfølgelig med hjælp fra min mac & adobe CS6.
Denne proces varierer afhængigt af projektet og deadline.

Hvad har været højdepunktet i din karriere indtil nu?

Jeg har været meget heldig at arbejde sammen med de fantastiske og talentfulde mennesker hos Puma, men jeg må sige at jeg er mest stolt af min Computer Arts Magazine nummer 200, der blev udgivet i begyndelsen af ​​året. Jeg fik lov at følge hele processen fra start til slut. Mit næste store højdepunkt vil være at se på min første kollektion som udkommer om et par måneder.

Hvad er den bedste del af dit job?

At arbejde med utrolige mennesker. Jeg er omgivet af kreativitet, musik og talent, som er fantastisk til min egen kreativitet. Mine bedste idéer kommer, når jeg snakker med andre designere. Jeg har også fået et stort ansvar, som har opmuntret mig til at udvikle mig og påtage mig nye udfordringer.

Hvad er dit favorit logo?

Paul Rand’s Esquire magazine logo
Paul _Rand _Esquire_Logo

Hvem er din favorit designer?

Mine foretrukne designere har i et stykke tid været Hvass & Hannibal – www.hvasshannibal.dk - men mine favorit designere ændre sig ofte, når jeg opdager nye værker.


Becca Allen1 Becca Allen2 Becca Allen3 Becca Allen4 Becca Allen5


Besøg Becca Allen her: www.beccaallan.co.uk

comments powered by Disqus