Interviews med danske grafikere


Vi har interviewet de dygtigste danske grafiske designere, så I kan lære dem lidt bedre at kende.

Interview med Trine Sejthen

Interview med Trine Sejthen

Trine er grafisk designer og fotograf og er uddannet fra Shillington College. Trine har fået første pladsen i “UN European Ad Competition, No to Violence Against Women”.

Interview med Karsten Moskjær Kofod

Interview med Karsten Moskjær Kofod

Karsten er Digital Designer og har fokus på detalje og brugervenlighed og har arbejdet med spændende projekter bl.a. Danske Banks iPhone app, Jyske Banks iPad app, Vestas Mobile CVI, Sydbank iPhone app og mange flere.

Interview med Pelle Martin

Interview med Pelle Martin

Pelle er en prisvindende Creative Director, med rødder i design, user experience og animation. Han har expertise indenfor Creative direction, art direction, web-design, app-design, graphic design, konceptudvikling, animation, videoredigering, efterredigering og kvalitetssikring.

Interview med Ole Søndergaard

Interview med Ole Søndergaard

Vi har interviewet Ole Søndergaard, som er internationalt kendt for sin særlige kunsthåndværk-tilgang til design og bl.a. for skriftfonten Signa og de danske piktogrammer, deriblandt vejskilte, sikkerhedspiktogrammer m.m.

Interview med Line Vitting Haase

Interview med Line Vitting Haase

Vi har interviewet Line Vitting Haase, som bl. a. har arbejdet med LILLY (brudekjoler), Jelling Musikfestival, Upside-Down, HD Bolig, Dixie, Navnesutten mfl.

Interview med Carsten Skovlund

Interview med Carsten Skovlund

Carsten Skovlund er direktør og indehaver af Designwerk A/S, og tidligere 3-dobbelt Gazellemodtager. Carsten har bl. arbejdet med Zystm® – medical systems & logistics, RemisenBrande®, Herning HF & VUC, Vistisen+Lunde® og Væksthus Midtjylland.

  • Flere sider
  • 1
  • 2