Interviews med danske og udenlandske grafiske designere og fotografer


Interview med Ole Søndergaard

Interview med Ole Søndergaard

Vi har interviewet Ole Søndergaard, som er internationalt kendt for sin særlige kunsthåndværk-tilgang til design og bl.a. for skriftfonten Signa og de danske piktogrammer, deriblandt vejskilte, sikkerhedspiktogrammer m.m.

Interview med Line Vitting Haase

Interview med Line Vitting Haase

Vi har interviewet Line Vitting Haase, som bl. a. har arbejdet med LILLY (brudekjoler), Jelling Musikfestival, Upside-Down, HD Bolig, Dixie, Navnesutten mfl.

Interview med Carsten Skovlund

Interview med Carsten Skovlund

Carsten Skovlund er direktør og indehaver af Designwerk A/S, og tidligere 3-dobbelt Gazellemodtager. Carsten har bl. arbejdet med Zystm® – medical systems & logistics, RemisenBrande®, Herning HF & VUC, Vistisen+Lunde® og Væksthus Midtjylland.

Interview med Ronni Jonassen

Interview med Ronni Jonassen

Vi er stolte over at kunne præsenterer dette interview med Ronni Jonassen som bl.a. har arbejdet med kunder som Nespresso, Lego, XL-Byg, DSB, B.T, Teko og mange andre.

Interview med Kristina Dam

Interview med Kristina Dam

Vi er stolte over at kunne præsenterer dette interview med Kristina Dam, der er uddannet grafisk designer fra Kunstakademiets Arkitektskole, 2007 og har stor erfaring inden for visuelle identiter, årsrapporter, boglayout, illustrationer, CD Covers, skiltning og meget mere.

Interview med Henrik Birkvig

Interview med Henrik Birkvig

Vi har interviewet Henrik Birkvig, som er et kendt navn indenfor grafisk design og skriftdesign i Danmark. Henrik har bl.a. været forfatter/medforfatter/redaktør til 14 bøger om grafisk design og kommunikation fx Grundbog i typografi og Smukkere grafisk design.