Interviews med danske og udenlandske grafiske designere og fotografer


Interview med Mathias Foley

Interview med Mathias Foley

Mathias er en talentfuld up-and-coming fotograf med rødder i Herning, og har taget billeder siden 2011. Vi har bedt Mathias udvælge sine egne favoritter, som du kan se i bunden af interviewet.

Fotokunst Af Erik Johansson

Fotokunst Af Erik Johansson

Erik Johansson er en svensk fotograf, bedst kendt for sine realistiske billeder af umulige hændelser. Han har holdt foredrag ved både TED Talks og en Adobe MAX konference. Vi har samlet vores favoritter af Erik Johanssons mange værker, under interviewet.

Interview med Patrick Monkel

Interview med Patrick Monkel

Patrick Monkel er en hollandsk grafisk- og interaktiv designer. Patrick har arbejdet for forskellige design virksomheder og er senere gået freelance. Han har arbejdet med kunder som Disney, Dunlop, Tribal DDB, Philips og Computer Arts.

Interview med Trine Sejthen

Interview med Trine Sejthen

Trine er grafisk designer og fotograf og er uddannet fra Shillington College. Trine har fået første pladsen i “UN European Ad Competition, No to Violence Against Women”.

Interview med Karsten Moskjær Kofod

Interview med Karsten Moskjær Kofod

Karsten er Digital Designer og har fokus på detalje og brugervenlighed og har arbejdet med spændende projekter bl.a. Danske Banks iPhone app, Jyske Banks iPad app, Vestas Mobile CVI, Sydbank iPhone app og mange flere.

Interview med Pelle Martin

Interview med Pelle Martin

Pelle er en prisvindende Creative Director, med rødder i design, user experience og animation. Han har expertise indenfor Creative direction, art direction, web-design, app-design, graphic design, konceptudvikling, animation, videoredigering, efterredigering og kvalitetssikring.