Artikler


Her er en samlet oversigt over alle artikler.

Interview med Carsten Skovlund

Interview med Carsten Skovlund

Carsten Skovlund er direktør og indehaver af Designwerk A/S, og tidligere 3-dobbelt Gazellemodtager. Carsten har bl. arbejdet med Zystm® – medical systems & logistics, RemisenBrande®, Herning HF & VUC, Vistisen+Lunde® og Væksthus Midtjylland.

Interview med Ronni Jonassen

Interview med Ronni Jonassen

Vi er stolte over at kunne præsenterer dette interview med Ronni Jonassen som bl.a. har arbejdet med kunder som Nespresso, Lego, XL-Byg, DSB, B.T, Teko og mange andre.

Interview med Kristina Dam

Interview med Kristina Dam

Vi er stolte over at kunne præsenterer dette interview med Kristina Dam, der er uddannet grafisk designer fra Kunstakademiets Arkitektskole, 2007 og har stor erfaring inden for visuelle identiter, årsrapporter, boglayout, illustrationer, CD Covers, skiltning og meget mere.

Interview med Henrik Birkvig

Interview med Henrik Birkvig

Vi har interviewet Henrik Birkvig, som er et kendt navn indenfor grafisk design og skriftdesign i Danmark. Henrik har bl.a. været forfatter/medforfatter/redaktør til 14 bøger om grafisk design og kommunikation fx Grundbog i typografi og Smukkere grafisk design.

Interview med Joshua Krohn

Interview med Joshua Krohn

Joshua Krohn er grafisk designer og holder til i Racine, Wisconsin. Han laver mange super fede vintage designs.

Vigtigt Før Du Designer Et Logo

Vigtigt Før Du Designer Et Logo

Hvad er vigtigt at vide før man skal designe et logo? Er et spørgsmål mange nye grafiske designere stiller sig selv. Der er mange designere som kommer frem til gode resultater uden at bruge de samme metoder som andre, men i dette indlæg vil vi forsøge at lave en overskuelig liste med nogle gode metoder du kan tage udgangspunkt i.